Acum asculti:

Birjarii de la Pro

viata de star

A fost odată ca niciodată... Picanteriile care apar în tabloide despre marii artişti ai lumii, fac de multe ori chiar deliciul personajelor în cauza (excepţie făcând situaţiile în care aberaţiile scrise în presa de scandal devin motiv de proces). Când ajungi în top uiţi de multe ori de unde ai plecat şi atunci, la interviurile pe care le acorzi, încerci să treci elegant mai departe dacă ţi se adresează întrebări incomode. Se spune despre Al Pacino, omul care a făcut atâtea roluri de referinţă în teatru şi film, că atunci când vine vorba despre magie neagră şi altele din categoria Noaptea Valpurgiei, Pacino răspunde în doi peri.

Lumea vorbeşte că actorul ar fi fost atras în tinereţe de zona magiei negre şi chiar ar fi practicat voodoo. Răutăcioşii spun că şi-a vândut sufletul precum Faust al lui Goethe, în schimbul succesului veşnic. Acesta să fie oare motivul pentru care ne dorim să-i revedem filmele şi a şaptea oară?...

Un alt charistmatic star, Jack Nicholson, mărturiseşte că atunci când studiourile de animaţie Hanna-Barbera i-au apreciat talentul artistic şi i-au oferit un angajament în domeniu, Nicholson a refuzat chiar daca nu avea mulţi bani, pentru că işi dorea să facă ce iubea mai mult, actoria. A debutat ca actor într-o dramă cu buget redus, despre adolescenţi. Despre Nicholson se spune ca e actorul cu cele mai multe frângeri de inima la activ (contrar faptului că e un antierou clasic), şi că ar fi făcut sex cu 2000 de femei.

Are şase copii cu cinci femei diferite iar el însuşi presupune că ar putea avea vreo 9000 de copii.În fine, alt monstru sacru, Robert de Niro este caracterizat de discreţia pe care o manifestă atunci când vine vorba despre viaţa personală. În 1990 a interzis reporterului care l-a intervievat să-i adreseze întrebari despre politică, religie, familie şi despre interesul pe care-l manifestă pentru vinuri. În Los Angeles este poreclit de către şoferii de limuzine „No Dinero” şi a ajuns să fie atât de cunoscut pentru zgârcenia pe care o manifestă faţă de aceştia.

Peste toate acestea, De Niro este un perfecţionist. Înainte de a începe filmările la un proiect nou, petrece o perioadă de timp în mediul din care personajul său face parte, absorbind astfel stilul respectiv de viaţă.Daca n-ar fi, nu s-ar povesti...

Despre noi

Facebook

Contacteaza-ne

Bd. George Coşbuc, nr. 2 COSBUC Business Center etaj 10
Galati, GL 800378
RO
0236.460.382
Mobile: 0236.460.382
Fax: 0236.460.382
www.liderfm.ro

Gluma zilei

  • Un parlamentar român propune includerea in Codul Penal a conceptului de "regret efectiv", prin care persoanele care au comis evaziune fiscală sau spălare de bani ar putea scapa de răspundere penală.
    Nu, nu despre Liviu Dragnea este vorba. Vă reamintesc că acel concept se intitulează "regret efectiv", nu regret etern".